Wat zijn Twingles?

De Twingle is een uniek product waarmee je perfecte krullen kunt maken. Weg met die krultang, weg met uren onder de föhn zitten. Voortaan maak je je eigen krullen in een handomdraai. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de Twingles in onze salon door een van onze stylistes te laten verzorgen. Twingles zijn eenvoudig aan te brengen en zijn er voor zowel lang haar als kort haar en voor zowel fijne krullen als grove krullen.
Sinds we de Twingle in Nederland introduceerde blijkt het een groot succes. Twingles zijn zowel in de salon verkrijgbaar als in onze uitgebreide webshop. Direct het uitgebreide assortiment bekijken? Klik hier.

Hoe werkt het?

Nadat je je haar hebt gewassen maak je het handdoekdroog en breng je een haarversteviging aan. Je schuift de Twingle om de haak en neemt een pluk haar die je één slag draait en in de haak plaatst. Begin onderaan en werk naar boven. 
Vervolgens trek je de haak door de Twingle, van boven naar beneden. Houd het einde van de Twingle vast totdat de haak eruit is. Herhaal dit proces afhankelijk van hoeveel krullen je wilt. Droog je haar goed, bijvoorbeeld met de föhn, schuif de Twingle van je haar en kijk in de spiegel.
Je zult versteld staan van het resultaat!